Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Başvurusu
13.09.2024

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Başvurusu

Kısmi zamanlı öğrenci statüsünde 2024-2025 öğretim yılında çalışmak isteyen lisansüstü  (tezsiz YL hariç)  öğrencilerimizin
11 EKİM 2024 tarihine kadar "Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Formu" ile Enstitümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir
ÖNEMLİ HUSUSLAR
  1. Kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere alınan öğrenci, ön lisans, lisans ve doktora öğrencilerinden seçilebilecektir.
  2. Kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere alınan öğrenci bir yıl öğretim dönemi çalıştırılacak şekilde tespit edilmelidir.
  3. İşten ayrılmak isteyen öğrenciler, birimine ayrılmak istediğine dair dilekçe ile müracaat etmeli ve Birim dilekçeyi ekli olarak resmi yazıyla SKS Daire Başkanlığına bildirmelidir.
  4. Ekteki puantaj cetveli doldurularak ilgili ayın 11’inde S.K.S Daire Başkanlığı’na resmi yazı ve fiziki olarak gönderilecektir. Puantajı zamanında gönderilmeyen öğrenciler işten çıkartılmış ve çalışmamış sayılarak maaş ödenmeyecektir.
  5. Fazla çalışılan saatler için ek ücret ödenmeyecektir.
  6. Puantajların zamanında teslim edilmesi, ekte gönderilen puantaj örneği üzerinden düzenlenmesi ve birimin bu konuda hassas davranması gerekmektedir.
KISMI ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR
  1. Tezsiz yüksek lisans özel öğrenci hariç olmak üzere Üniversitemize kayıtlı öğrenci olmak.
  2. Disiplin cezası almamış olmak
  3. Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak.
  4. Çalışırken iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak
  5. Yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
KISMI ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER
  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  3. E-devlet üzerinden Müstehaklık belgesi.
  4. Türkiye Ekonomi Bankası’na ait Iban numarası (yeni hesap açtıracak öğrenciler TEB Osmangazi Şubesi’nde hesap açtırabilir