BİGG TEAM Teknogirişim Programı Duyurusu
9.11.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliğinde oluşturulan BİGG TEAM Teknogirişim Programı ile ARİNKOM TTO ve ETTOM güçlerini birleştirdi.

BİGG Team, İç Anadolu Bölgesi’nde TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı 1. aşama uygulayıcı kuruluşudur. 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmelerini hedeflenmektedir.

Teknoloji ve yenilik odaklı fikirlerinizin TÜBİTAK’ın belirlediği:

• Akıllı Ulaşım
  • Akıllı Üretim Sistemleri
  • Enerji ve Temiz Teknolojiler
  • İletişim ve Sayısal Dönüşüm
  • Sağlık ve İyi Yaşam
  • Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme

Tematik alanları kapsamında olması gerekmektedir.

BİGG TEAM faaliyetleri kapsamında Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliği içerisinde olacaktır. BİGG TEAM Teknogirişim Programı ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru şartlarına https://bigg.team/ sitesinden ulaşabilir veya ETTOM Uzmanlarından Gülbin ÇOLAK ile g.colak@ogu.edu.tr  e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı Bilgi için tıklayınız...

Afiş için TIKLAYINIZ