2019-2020 Bahar Yarıyılında Azami Süresinin Sonunda Olan Öğrencilerin Dikkatine (Güncellenmiştir. )
6.04.2020

Devletimizin pandemi ile mücadele tedbirleri kapsamında yüzyüze eğitime verilen ara ve Üniversitemizin

Yerleşkeye her ne suretle olursa olsun öğrenci girişini yasaklama kararı uyarınca,

2019-2020 Bahar Yarıyılı itibariyle Azami süresinin son yarıyılında olan Yüksek Lisans ve Doktora  öğrencilerinin 26 Haziran 2020 olarak ilan edilmiş Tez Savunma sınavına girecekleri son tarih ertelenmiş olup, konuyla ilgili açıklama yapılacaktır. Ayrıca Tez Savunma Sınavlarının uzaktan bilişim teknolojileri aracılığı ile yapılması ile ilgili çalışmalarımız da sürmekte olup bununla ilgili açıklama da yapılacaktır.