2019-2020 Güz Yarıyılında Azami Süresinin Sonunda Olan Öğrencilerin Dikkatine
10.10.2019

2019-2020 Güz Yarıyılı itibariyle Azami süresinin son yarıyılında olan Yüksek Lisans ve Doktora  öğrencilerinin Tez Savunma sınavına girecekleri son tarih 29 Ocak 2020 olup,

1. 29 Ocak 2020 tarihinden önce başvuruda bulunmaları (gerekli tüm iş ve işlemleri 29 Ocak 2020 tarihinden önce tamamlamaları) gerekmektedir.
  2. Savunma Sınavında başarılı olan öğrencilerin Mezuniyet Onayı için Cilt Onayı ve cilt onaylı tezleri üzerinden Orijinallik Raporu alıp ciltli tezlerini,  Yönetmelik gereği tez savunma sınavını takip eden 1 ay içinde Enstitüye teslim etmeleri gerekir.
  3. Savunma Sınavında değişiklik (düzeltme-geliştirme)  alan öğrencilerin sınavını takip eden en geç 3 ay (doktora öğrencileri için 6 ay) içinde 2. ve son kez tez savunma sınavına girmiş olması gerekir. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerin Mezuniyet Onayı için Cilt Onayı ve cilt onaylı tezleri üzerinden Orijinallik Raporu alıp ciltli tezlerini,  Yönetmelik gereği tez savunma sınavını takip eden 1 ay içinde Enstitüye teslim etmeleri gerekir. 2.kez girilen sınavda başarısız olan öğrencinin ilişiği kesilir.